Noutăți

ADEPT a câștigat Premiul European de Turism Cultural (ECTN) 2017

Destinație a Turismului Cultural Durabil
Premiul I pentru proiectul Transilvania Bike Trails pentru revitalizarea peisajului cultural Târnava Mare”

Fundației ADEPT Transilvania i s-a acodat Premiul I ca Destinație a Turismului Cultural Durabil, pentru proiectul "Transilvania Bike Trails pentru revitalizarea peisajului cultural Târnava Mare", la ceremonia de decernare a Premiilor ECTN 2017, din cadrul celei de-a zecea ediții a  conferinței internaționale "Valori Culturale, Diversitate și Patrimoniu: Piloni ai Turismului Durabil pentru Dezvoltare", organizată la Sibiu, în perioada 20 – 21 septembrie 2017.

2017 a fost desemnat Anul Internațional al Turismului Durabil pentru Dezvoltare în cadrul celei de-a șaptezecea Adunare Generală a Organizației Națiunilor Unite. Aceasta este o oportunitate unică de a crește gradul de conștientizare cu privire la contribuția turismului durabil în dezvoltare, în rândul tuturor factorilor interesați (sectorul public și privat, factorii de decizie, publicul larg), stimulând toate părțile să colaboreze și să genereze o schimbare pozitivă a politicilor, a practicilor economice și a comportamentului consumatorului pentru dezvoltarea și menținerea unui turism sustenabil.

Rețeaua Europeană de Turism Cultural (ECTN) celebrează Anul Internațional prin promovarea rolului turismului în  în ceea ce privește "Valorile culturale, diversitea și patrimoniul".

Detalii...

European prize for Fundația ADEPT Innovative Communication 2013

European prize for Fundația ADEPT farm advisory services 2012

EU Agriculture Commissioner Dacian Ciolos presenting Ben Mehedin with first prize for communicating with farmers under the Best CAP Communication Awards competition.

Ben Mehedin explaining Fundatia ADEPT communication activities to participants at the Awards competition in Brussels, 10 December 2012

For further details, please contact Ben Mehedin at Fundatia ADEPT: ben@fundatia-adept.org, 0752 264580.

Printul Charles in vizita la Saschiz

Visit this link to view photo album © Andreea Bell.
Please contact gavin@fundatia-adept.org for usage rights and high resolution copies

View album
Play slideshow