Noutăți

Alteța Sa Regală, Prințul de Wales a vizitat comuna Saschiz

Pe 4 iunie, Alteța Sa Regală, Prințul de Wales a vizitat comuna Saschiz, în drum spre aeroportul din Târgu Mureș, de unde a plecat spre Anglia, după o vizită de săptămână în România.

Ediţia a VI a - 21.02.2016

Pe 21 februarie 2016, a avut loc ce-a de-a șasea ediție a Întâlnirii fermierilor și a micilor producători din zona Sighișoara – Târnava Mare, în Sighișoara, eveniment anual ce a numărat în jur de 200 de participanți: fermieri locali, specialiști și organizații care contribuie la păstrarea și dezvoltarea comunităților locale

SMSFF câștigă CAP Communication Awards 2013

Conferința "Telling the Story" , Bruxelles 9-10 Decembrie 2013.

Premiile pentru comunicare cu privire la PAC, la secțiunea Comunicarea cu Fermierii și Comunicare Inovativă. Premiul Întâi pentru Comunicare Inovativă cu Fermierii a fost desemnat proiectului SMSFF al Fundației ADEPT Transilvania.

Proiectul prezentat de către Fundația ADEPT Transilvania a fost conceput și dezvoltat împreună cu KAMA SYSYTEM srl. și a fost susținut de Fundația Orange și Programul de Cooperare Elvețiano-Român.

Puteți descărca comunicatul de presă:
Comunicatul de presă ADEPT CAPCA.pdf (Romanian version)

European prize for Fundația ADEPT Innovative Communication 2013

European prize for Fundația ADEPT farm advisory services 2012

EU Agriculture Commissioner Dacian Ciolos presenting Ben Mehedin with first prize for communicating with farmers under the Best CAP Communication Awards competition.

Ben Mehedin explaining Fundatia ADEPT communication activities to participants at the Awards competition in Brussels, 10 December 2012

For further details, please contact Ben Mehedin at Fundatia ADEPT: ben@fundatia-adept.org, 0752 264580.

Printul Charles in vizita la Saschiz

Visit this link to view photo album © Andreea Bell.
Please contact gavin@fundatia-adept.org for usage rights and high resolution copies

View album
Play slideshow